Inspiratie, Overig

Verlanglijstje voor de feestdagen

Over minder dan twee weken is het 5 december en ook de Kerstdagen zijn niet ver weg meer. Op mijn verlanglijstje staan eigenlijk altijd boeken, maar dit jaar heb ik er ook een aantal dingen voor in huis opgezet, namelijk geurkaarsen en pannen. Er staan nog zoveel ongelezen boeken op mijn iPad en in mijn boekenkast, dus mijn verlanglijstje is niet zo lang als normaal. Toch zijn er een aantal boeken die ik héél graag zou willen.

Zoe Sugg – Girl Online on tour
Als Penny door Noah wordt meegevraagd op zijn allereerste Europese tournee, kan ze niet wachten om de lange, zwoele zomer door te brengen met haar goddelijke rockvriendje. Maar Noah heeft een propvol schema, de andere bandleden zijn niet bepaald hartelijk en hij krijgt dreigberichtjes van jaloerse fans. Penny vraagt zich af of ze wel geschikt is voor een rondreizend bestaan. Ze mist haar familie, haar beste vriendje Elliot en haar blog ʻGirl Onlineʼ. Girl Online is voor mij echt een guilty pleasure. Het verhaal is leuk en actueel en ik volg Zoe al jaren op YouTube. Het eerste boek vond ik ontzettend leuk, dus ik hoop dit tweede deel ook snel te kunnen lezen.

Elsbeth Witt – Barista #2 en #3
Een tijdje geleden las ik het Zoete inval, het eerste deel uit de Barista!-serie van Elsbeth Witt. Barista! is een feelgood, chicklit-achtig boek dat ontzettend fijn weglezen. In Zoete inval stond Laura centraal en in de volgende twee boeken draait het verhaal om haar collega’s Iris en Sophie.

Sabaa Tahir – Vuur en as
Vuur en as is de vertaling van het eerste deel van de Amerikaanse serie An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Het verhaal draait om Laia en Elias, geboren in aparte werelden – zij een slaaf en hij een soldaat – die voorbestemd zijn om samen het wrede Imperium te bestrijden, in een wereld die doet denken aan het oude Rome. Laia weet als spion de militaire academie van de Maskers binnen te dringen. Daar ontmoet ze Elias, die eigenlijk haar vijand is…  Ik heb al veel goede recensies over dit boek gelezen, ik hou erg van dit genre en het verhaal spreekt me aan.

Welke boeken staan er op jouw verlanglijstje voor de feestdagen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iris 25 november 2015 at 08:40

  Leuk lijstje ?
  Op die van mij staan dit jaar voor de verandering ook eens bijna geen boeken. Net als jij nog veel te veel ongelezen ?
  Het boek dat de lijst wel heeft gehaald is untill friday night van abbi glines. Alleen al voor de cover wil ik het boek graag krijgen ?

 • Reply Jacoline 25 november 2015 at 09:43

  Bij mij staan de boeken van Paolo Giordano op mijn verlanglijstje en ook IJsland van Ronald Giphart.

 • Reply Jet 25 november 2015 at 11:40

  Haha, An Ember In The Ashes staat ook op mijn verlanglijst!! Hier kun je mijn Sinterklaasverlanglijst lezen: https://rabbitbookz.wordpress.com/2015/11/14/mijn-sinterklaas-verlanglijst-voor-2015/

  Ik hoop dat je een paar leuke boeken krijgt!

 • Reply Jennifer 25 november 2015 at 20:30

  Ik heb nog een enorme waslijst met boeken die ik wil hebben en lezen, dus heb ik boekenbonnen gevraagd. 🙂 Ik hoop dat je wat leuke boeken krijgt van je lijstje! 🙂

 • Reply Viivian 25 november 2015 at 20:43

  De Barista-boeken zou ik ook graag nog eens willen lezen, lijken me erg leuk!

 • Reply Daniëlle 27 november 2015 at 12:40

  Ik wil Girl Online on tour echt heel graag lezen!

 • Leave a Reply

  *