Nieuws

Book Haul: Young Adult

Afgelopen maand ben ik twee keer naar een boekenmarkt geweest, waar ik in totaal 15 boeken heb gekocht, dus je zou denken dat ik voorlopig even voorzien ben. Niet dus. Ik wilde erg graag mijn John Green collectie compleet maken en kocht de twee titels die ik nog niet had: An Abundance of Katherines & Will Grayson, Will Grayson. Over het boek Eleanor & Park heb ik al zoveel positieve recensies gehoord, dat ik het moest lezen.

Ik heb deze boeken tijdens een actie op Bol.com gekocht en ik zag dat op dit moment de actie nog steeds gaande is. Voor 25 euro kun je zelf drie Engelse boeken uitkiezen. Er staan voornamelijk Young Adult boeken tussen, dus als je daarvan houdt zou ik zeker even een kijkje nemen. Alle titels van John Green staan er tussen, net als de Maze Runner trilogie van James Dashner en We Were Liars van E. Lockhart waar ik afgelopen week een recensie over schreef.

Ik wilde jullie graag op de hoogte brengen van deze leuke actie, vandaar deze extra blogpost tussendoor. Morgenochtend zal er een recensie online komen over het boek Mrs. President van Nicolle Wallace.

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eveline 7 februari 2015 at 19:28

  Twee jaar geleden kreeg ik van mijn vriend drie Engelse boeken (Lindsey Kelk’s) van mijn vriend. Ik heb ze nog steeds niet gelezen, omdat mijn Engels zo verschrikkelijk slecht is dat ik het niet durf. Dus deze actie laat ik aan me voorbij gaan. 😉

 • Reply Lisa 8 februari 2015 at 08:08

  Ik heb enkel An abundance of Katherines gelezen, maar dat is al een hele tijd geleden. Die andere twee wil ik ook al een tijdje lezen! Veel leesplezier! 🙂

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) 8 februari 2015 at 10:07

  Wat een leuke boeken heb je gekocht! Die van John Green zijn echt geweldig en ik heb ook genoten van Eleanor en Park! 🙂

 • Reply Ilse 16 februari 2015 at 18:43

  Oe, Eleanor & Park! Die wil ik ook graag lezen. =) Naar die andere boeken van John Green ben ik niet zo benieuwd. Ik heb TFIOS gelezen en die vond ik niet zo, waardoor ik ook nog altijd niet ben begonnen in Looking for Alaska.

 • Leave a Reply

  *