Persoonlijk

Gelezen in april

De maand april is (vanaf morgen) voorbij en dat betekent dat ik weer een overzicht geef van de boeken die ik afgelopen maand heb gelezen. Het weer was afgelopen maand best prima, waardoor ik regelmatig met een boek in de zon in het park heb gezeten. Voor mij zijn dat echt de fijnste leesmomenten. Mei was niet mijn beste leesmaand, maar de boeken die ik las waren allemaal erg leuk.

In totaal  las ik in de maand april 6 boeken:

 • Ga voor mij – Jennifer Lynn (ebook)
 • Where she went – Gayle Forman (ebook)
 • After 1 – Anna Todd
 • After 2 – Anna Todd (ebook)
 • Château Fatale – Ilja Gort
 • Niets te verbergen – Aglaia Bouma

Ik ben vooral verslaafd geraakt aan de boeken van Anna Todd. De boeken in de After-serie zijn enorm dik, maar ze lezen zo snel en makkelijk weg. Ik voorspel dat ik halverwege mei de laatste twee delen ook heb gelezen. Ga voor mij van Jennifer Lynn was ook erg leuk. Door deze auteur heb ik het New Adult genre echt goed leren kennen en stiekem vind ik die boeken echt ontzettend leuk. Where she went van Gayle Forman is het vervolg op Als ik blijf. De verfilming van dat boek heb ik laatst gezien en ik was erg benieuwd naar het vervolg. Er was nog geen Nederlandse vertaling (Wacht op mij, verschijnt op 3 juni 2015), vandaar dat ik besloot de Engelse versie te lezen. Château Fatale en Niets te verbergen heb ik ontvangen als recensie-exemplaar. Binnenkort zal er op mijn blog meer te lezen zijn over deze boeken.

In totaal heb ik 24 boeken gelezen, dus ik moet zeggen dat het heel goed gaat met mijn #boekperweek challenge. We zitten nu namelijk in week 18, dus ik loop voor op schema. Het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben is Bakken voor je leven van Sarah Vaughan.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anneke 30 april 2015 at 07:27

  Ik heb After als laatst gelezen. Ik heb er gemengde gevoelens over, maar ik hoop echt heel erg dat er tenminste wat vorderingen gaan komen in de volgende delen en dat het niet steeds om hetzelfde gaat.

 • Reply Chantal 30 april 2015 at 12:00

  After heb ik ook gelezen. Door het einde wil ik deel twee ook lezen 😉

 • Leave a Reply

  *