Persoonlijk

Ik ben jarig!

Hoera, ik ben vandaag jarig! Ik ben 27 jaar geworden, dus weer een stapje dichterbij de 30. Vandaag ben ik vrij, maar ik heb niet heel veel speciaals gepland. Wel ga ik genieten van een lekker taartje en vanavond gaan mijn vriend en ik uit eten.

Ik heb al een aantal cadeautjes mogen ontvangen, waaronder twee boeken op mijn verlanglijstje, namelijk Sneller dan het licht van Usain Bolt en Verslingerd van Lisette Jonkman en compressiekousen, die het spierherstel na het hardlopen zullen bevorderen. Mijn doel is om volgend jaar mijn eerste halve marathon te lopen, dus ik ben erg benieuwd wat die kousen voor me zullen gaan doen.

Ik ga vanmiddag ook nog even de stad in om een boekenbon uit te geven bij Boekhandel Van Der Velde. Je mag jezelf toch ook best een verjaardagscadeautje geven?! Ik heb nog geen specifieke titel in gedachten, maar ik denk dat ik het YA-schap eens even goed ga bekijken.

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marcia 7 oktober 2015 at 10:16

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply Jessica 7 oktober 2015 at 10:59

  Gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier bij de Van der Velde 😀

 • Reply Mieke Schepens 7 oktober 2015 at 11:24

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een dapper voornemen, de halve marathon. Ik wens je heel veel succes. Warme groet

 • Reply Yolande 7 oktober 2015 at 14:02

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) 7 oktober 2015 at 17:29

  Gefeliciteeeeeeeeeeeeerd 😀

 • Reply Marloes 7 oktober 2015 at 21:22

  Gefeliciteerd! Fijne dag!

 • Leave a Reply

  *