Overig

Mijn boekenleggers

Boekenleggers zijn echt van die dingen waar je altijd een voorraad van thuis hebt liggen, maar die je nooit kunt vinden als je ze nodig hebt. Herkenbaar? Bij mij zitten ze altijd verstopt in boeken die ik al heb uitgelezen, of boeken waarin ik ben begonnen maar (nog) niet heb uitgelezen.

Ik heb overal in huis gezocht en ik kwam gelukkig een flink aantal boekenleggers tegen:

DSC_0086
Disneyland Parijs – Libris – Friese boekhandel Afûk – Waterstones Amsterdam – De geluksprofessor – Friese boekhandel Afûk – NS – Hebban – De leestip – Blossom Books – Blossom Books – Libris

Mijn favoriete boekenleggers zijn die van Blossom Books en Minnie uit Disneyland Parijs. Ik vind het altijd erg leuk als een boekhandel een gratis boekenlegger in je gekochte boek stopt of als er boekenleggers verspreid door de winkel liggen. Ik pak er dan altijd eentje mee.

Spaar jij ook boekenleggers?

Liefs,

Nynke-Boudien

Bron afbeelding: Huffington Post

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Loranne 3 juni 2015 at 07:55

  Oeh, die van ik geef je de zon is mooi! Ik spaar zelf niet echt bewust boekenleggers maar ik gooi ze ook niet weg, dus ik heb er ook best wel veel volgens mij. 🙂

 • Reply Lieke 3 juni 2015 at 08:42

  Leuk om te zien! Ik spaar zelf de boekenleggers van The Book Depository, maar ik krijg helaas heel vaak dezelfde :c

 • Reply Jessica 8 juni 2015 at 19:37

  Ik spaar ook boekenleggers :D, ik heb vooral heel veel van The Book Depository 😀

 • Reply Mirjam Kervers 28 maart 2016 at 15:26

  Zelf spaar ik geen boekenleggers, maar wel voor mijn vriendin. Nu ben ik op zoek naar iets waar je ze in kunt doen. Van die plastic doorzichtige bladen, zoals bijv. voor postzegels. Bestaan die ook voor boekenleggers. Het is zo zonde. Ze heeft ze nu in een doos. Ben benieuwd.

 • Leave a Reply

  *