Overig

Mijn Favoriete Tijdschriften

Ik lees ontzettend graag, voornamelijke boeken, maar ik lees ook regelmatig tijdschriften. Ik he been abonnement op twee tijdschriften: Grazia en Women’s Health. Al sinds ik klein ben ben ik lid van tijdschriften. Het begon met Penny, Girlz en Fancy. Toen ik iets ouder was, las ik de Hitkrant, Break Out! en Yes. Ook heb ik anonnementen gehad op de Cosmopolitan en Glamour. Vandaag zet ik mijn favoriete tijdschriften van dit moment op een rijtje.

Grazia
Op Grazia heb ik een abonnement, omdat ik het een ontzettend fijn blad voor tussendoor vind. Ik heb het blad binnen een uur uit en neem hem daarom ook vaak mee in de trein of de bus. Grazia bevat vooral korte artikelen over mode, beauty, celebrities, lifestyle, reizen en koken. Vooral het eetdagboek van een BN’er is favoriet bij mij.

Flair
Flair is een weekblad, dat ik ook erg graag lees. Mijn schoonzus heeft er een abonnement op en ik krijg ze wanneer zij ze heeft gelezen. Ik vind Flair een kwalitatief goed blad, met veel herkenbare en realistische artikelen. Voor mij geeft dit tijdschrift de beste weerspiegeling van het echte leven.

Women’s Health
Sinds ik twee jaar geleden ben begonnen met hardlopen en fitnessen, ben ik ook geinteresseerd geraakt in een gezonde lifestyle en gezonde voeding. Wat ik zo leuk vind aan Women’s Health is dat er ook tips worden gegeven voor beginnende sporters, ik ben echt niet een sportverslaafde en kan ook nog niet veel verder hardlopen dan 4 mijl, maar ik vind het wel ontzettend leuk. In Women’s Health staan regelmatig simpele oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen, indien je geen abonnement bij de sportschool wil afsluiten. Van de gezonde recepten in het blad krijg ik veel inspiratie.

Glamour
Glamour is een modeblad, met prachtige modereportages en fotoshoots. Wat ik zo fijn vind aan Glamour is dat het tijdschrift ook serieuze artikelen bevat, zodat er ook echt wat te lezen valt. Bij andere glossy tijdschriften vind ik de verdeling tussen foto’s en tekst niet helemaal evenredig, waardoor ik het het geld niet waard vind. Voor sommige bladen betaal je al snel 5 a 6 euro en dan wil ik zo’n blad niet binnen een uurtje uit hebben. Bij Glamour is dit niet het geval. Wat ik ook zo leuk vind aan Glamour, is de jaarlijkse Glamour Day waarop je bij ontzettend veel (online) winkels met flinke korting kunt shoppen.

LINDA.
LINDA. Is het eerste personality tijdschrift van Nederland. LINDA. Is een vrij prijzig blad, maar ik vind het het geld zeker waard. Ik zou graag een abonnement nemen op de LINDA., maar op dit moment ben ik al lid van twee bladen dus dat vind ik wel even genoeg. Ik vind Linda de Mol een ontzettend leuk persoon al dat ontzettend veel successen heeft bereikt.

Hou jij ook zo van tijdschriften of lees je liever een boek?

Liefs,

Nynke-Boudien

Bron afbeelding: Smallshop Studio

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply BeautyblogLaura 19 april 2015 at 17:34

    Super leuke tijdschriften !xx

  • Leave a Reply

    *