Persoonlijk

Welkom op IHeartBooks

Hoi allemaal, welkom op deze gloednieuwe boekenblog!

Ik zal me eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Nynke-Boudien, ik ben 26 jaar oud, kom oorspronkelijk uit Friesland, maar woon al vijf jaar in Groningen. Ik heb de bachelor Taalwetenschap gedaan en daarna heb ik twee masters gedaan, Neurolinguistiek en Multilingualism, om mijn studieloopbaan af te ronden. In de zomer van 2014 heb ik mijn masterbul gehaald en toen heb ik vrij snel een vakantiebaan bij een webshop in Groningen kunnen vinden. Daar heb ik nu ongeveer een half jaar fulltime gewerkt, maar mijn contract wordt niet verlengd door een herorganisatie.

Ik heb nu dus alle tijd voor iets nieuws. Natuurlijk ga ik druk op zoek naar een nieuwe baan, want de huur moet natuurlijk wel gewoon worden betaald. Ik heb een enorme passie voor lezen, al sinds ik klein ben. Helaas is het aantal boeken dat ik per jaar lees drastisch verminderd toen ik studeerde en de afgelopen maanden kwam ik eigenlijk helemaal niet meer aan lezen toe. Heel stom, ik zou er natuurlijk gewoon tijd voor moeten maken. Het resultaat is dan ook dat mijn boekenkast vol staat met ongelezen boeken. Daar gaat nu verandering in komen, dit is een goed moment omdat ik waarschijnlijk komende weken (maanden?) veel meer tijd heb om te lezen.

Op IHeartBooks.nl ga ik voorlopig twee keer per week een blog plaatsen over boeken. Dit kan een boekrecensie zijn, een verlanglijstje, een lijstje met favorieten, inspiratiefoto’s of een persoonlijke blog. Ik lees boeken van verschillende genres, maar mijn voorkeur gaat uit naar romans, chicklits, waargebeurd en young adult. Ik hoop dat jullie je vermaken op mijn blog. Tips en vragen zijn altijd welkom, je kunt me bereiken op contact@nynkeboudien.nl.

Liefs,

Nynke-Boudien

 

Bron afbeelding: SocialBookshelves

Volg mij op BlogLovin
Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eveline 16 januari 2015 at 17:35

  Heel veel succes met bloggen!
  Groetjes van een mede-beginnende-boekenblogger 🙂

  • Reply Nynke-Boudien 16 januari 2015 at 18:08

   Wat lief, dankjewel. Jij ook succes! Jouw website ziet er erg leuk uit, ik zal je blijven volgen 🙂

  Leave a Reply

  *