Geen categorie

TAG: I love summer

In het kader van de naderende hittegolf van volgende week heb ik vandaag de ‘I Love Summer’ TAG ingevuld. Neem hem gerust over!

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Ik ben niet de allergrootste ijsliefhebber, maar mijn lievelingsijsje is een Split. Verder vind ik een raketje of een magnum op zijn tijd ook wel lekker. Een tijdje geleden heb ik frozen yoghurt ontdekt en dat vond ik echt heerlijk. Ik vind het vooral leuk dat je zelf je toppings kunt kiezen en dus voor gezond of niet zo gezond kunt gaan.

2. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Shorts en jurkjes. Ik ben eigenlijk het hele jaar door wel een jurkjes-persoon, maar in een jurkje naar buiten zonder panty of legging geeft mij echt een vakantiegevoel. Spijkershorts met een leuk shirtje of hemdje erboven en sneakers vind ik ook erg fijn in de zomer.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?
Mijn favoriete drankjes met alcohol zijn droge witte wijn, Radler of Wieckse Rosé. Toch drink ik liever geen alcohol als het warm is buiten en dan ga ik liever voor Cola light of Lipton Green Tea.

4. Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Het terras op of naar het strand/park. In Groningen ga ik het liefst naar het Hoornsemeer en dan neem ik een picknickmand vol met snacks mee, een kleedje en een boek en dan kan ik me daar prima de heel dag vermaken.

5. Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit?
In de zomer draag ik liever niet teveel make-up. Mascara om wat wakkerder te lijken en een felle lipkleur vind ik altijd erg leuk staan en een beetje poeder om een glimhoofd te voorkomen.

Processed with Moldiv

6. Wat is je favoriete zomerliedje?
Lean On van Major Lazer is op dit moment groot favoriet.

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Salades en stokbrood met smeersels als pesto, houmous, smeerkaas of kruidenboter. Ik ben dol op salades en probeer regelmatig een nieuwe samenstelling uit. Op dit moment hou ik erg van couscoussalade, met feta, sla, komkommer, cherrytomaatjes, paprika, avocado, peper en oregano.

8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Ik knoop in de zomermaanden graag van die vriendschapsarmbandjes in felle kleuren.

9. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Sun van JillSander is wel de ultieme zomergeur voor mij.

10. Welke plannen heb je voor deze zomer?
Samen met mijn vriend ga ik in juli een week naar Texel. Ik hoop op mooi weer in eigen land, maar dat is altijd afwachten. Verder hoop ik in het najaar nog een budget lastminute vakantie te boeken naar Turkije of Spanje.

Wat geeft jou het ultieme zomergevoel?

Liefs,

Nynke-Boudien

Volg mij op BlogLovin
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*